Foredrag

Motivation og Vild Med Dans

I sine foredrag fortæller Claudia Rex også om de forskellige dansepartnere hun har haft I Vild Med Dans, samt de metoder hun har brugt på, at dygtiggøre dem hurtigst muligt.

Hun vil fortælle om de forskellige indlæringsmetoder og motivationsteknikker, der har været lige så forskellige som hendes dansepartnere. Ikke to mennesker er ens og derfor er det vigtigt, at kunne aflæse, afkode og dermed finde frem til hvilke motivationsteknikker, der virker på lige præcis den enkelte person, der står overfor dig og samtidig få mest muligt ud af deres kompetencer.

Kom helt tæt på Claudia Rex

Kom helt tæt på Claudia Rex og hendes mange år som topdanser, men også dybere emner som mobning og bagsiderne af alle medaljerne og de altid brede smil på dansegulvene. 

Hendes dansekarriere startede som treårig, da hun første gang stod på en danseskole, men tog for alvor fart, da hun fyldte 10 år og indledte en hektisk periode og karriere på eliteniveau med otte timers daglig dansetræning, en topdedikeret indsats – som til tider smittede af på hendes trivsel i bl.a. skolen. Det er vigtige ting, som Claudia gerne vil fortælle til de unge, som har det svært i skolen i dag og føler sig uden for.

Evt virksomhedsnavn

Navn

E-mail

Telefon

Din besked