PRESSEDAG I DANSENS TEGN

Så kom dagen endelig! Dagen hvor jeg må løfte sløret for, hvem min dansepartner er. Simon Jul! Han er præcis den partner jeg har ønsket mig i år og jeg er så glad. Træningslokalet er fyldt med gode grin, seriøsitet, musik og dans.

Vi startede dagen med 3 timers intensiv træning. Jeg hoppede derefter hurtigt i bad, hvorefter min skønne makeupartist Louise Liisberg fik tryllet Mie og mig klar til den røde løber.

I dag er det første gang hele holdet er samlet og det er virkelig dejligt, at få hils på alle de nye ansigter og krammet mine dejlige venner. Det har været en skøn dag og jeg glæder mig til, at lukke mine øjne snart og bearbejde alle de dejlige indtryk fra i dag. Vild Med Dans er skudt godt i gang og jeg glæder mig allerede til jeg skal danse med Simon igen. Godnat derude 🙂  Outfit – Stasia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *