VILD MED DANS I ÅRHUS

De sidste par dage har jeg tilbragt min tid i Århus. Magnus som jeg danser med i forbindelse med Knæk Cancer-showet bor og studerer nemlig der, så for at undgå, at han mistede for mange timer i sit studie, tog jeg en lille tur til Århus. Vi fik både trænet hos Sofie Kruuse og hos Mads Vad, hvilket var vildt hyggeligt.

Min transport var noget anderledes end en normal tur til Jylland. Jeg skulle nemlig flyve med et vandfly og det var oven i købet min første gang i sådan en krabat. Det var skide sjovt at prøve og bestemt ikke sidste gang, at jeg benytter mig af denne smarte og lette transport.

fullsizerender-17fullsizerender-10fullsizerender-14fullsizerender-19fullsizerender-11fullsizerender-13fullsizerender-18
fullsizerender-15fullsizerender-16fullsizerender-9fullsizerender-8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *